aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
617 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > Vybavení do koupelny

téma...

Vytvořeno 3.11.2011 10:06 Vybavení do koupelny
 Téma [853]
Autor housenkam
Aktualizováno 9.11.2011 18:50
Skupina dům
Zobrazeno 456x
Počet 0
Dobrý den,

aktuálně vybírám nějaký nábytek do koupelny. Před tím jsme měli starou koupelnu, ale nábytek tam byl kvalitní z kvalitního dřeva. Mám ted strach, že nový nábytek nebude tak kvalitní a bude mu vadit vlhkost, která v koupelně bývá. I když už máme udělané odvětrávání páry, tak přeci jenom je v koupelně většinou větší vlhkost než třeba v obývacím pokoji.  Na co si mám dát všechno pozor při výběru? Případně znáte nějaký dobrý e-shop? Známá mi doporučovala shop - www.akoupelnyatopeni.cz a nasla jsem tam oddlěni koupelnový nábytek , ale moc nevím na co si mám dát pozor. Děkuji za odpovědi

Odpovědi ...

Na toto téma zatím není žádná odpověď. Budte první kdo po přihlášení pomůže odpovědí pomoci.

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru