aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
617 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > kontrukce a ... > střecha > Konkrétní hydroizola...

téma...

Vytvořeno 16.9.2011 10:39 Konkrétní hydroizolace
 Téma [847]
Autor mbradac
Aktualizováno 3.11.2011 20:46
Skupina střecha
Zobrazeno 772x
Počet 1
Dobrý den,

předem díky za vaše stránky - je to velká studna inspirací a pomoci :-)

Měl bych dotaz, na který jsem zatím nenašel odpoveď - můžete prozradit konkrétního výrobce a označení PVC hydroizolace, kterou jste použil na zelenou střechu ?

Rád bych realizoval zelenou atřechu na altán 5x5m, ale zatím stále narážím na potřebu speciálního svařovacího nářadí a montáž odbornou firmou. Rád bych našel něco, co budu moci položit svépomocí s použitím běžně dostupných nsátrojů.

Předem díky a pěkný den

Bradáč M.

Odpovědi ...

Vytvořeno 3.11.2011 20:46 fólie na střechu
 Odpověď [855 => 847]
Autor petr.skvor
dobrý den, omlouvám se za prodlení, to víte stavby :o). jak se ochladilo, tak bude snad více času na reakce a konzultace. tak, u nás jde o fólii FATRAFOL v pásech širokých 2050mm. fólie je kotvená vruty s podložkami. spoje jsou na 3x svařovány a následně zality. k celé aplikaci postačoval: kvalitní nůž, horkovzdušná pistole s regulací teploty a množství vzduchu, kvalitní váleček na přitlačení horkých spojů.... a zručnost (tu jsem měl z realizace oprav jezírka a kořenové čističky) :o). s materiálem jsem byl velmi spokojen.

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru