aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
617 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > vnitřní inst... > voda > Ponorné čerpadlo

téma...

Vytvořeno 18.5.2011 11:21 Ponorné čerpadlo
 Téma [822]
Autor housenkam
Aktualizováno 19.4.2012 15:25
Skupina voda
Zobrazeno 716x
Počet 1
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na malou informaci, Na naší chatě jsme nechali vyčistit a udělat rozbory vody s tím, že bychom tuto stutdnu rádi začali využívat pro naše účeli. Jen bych se chtěla zeptat jaké čerpadlo na to použít. Vzhledem k tomu, že můj manžel je takový malý technický "antitalent" (pracuje jako programátor). Voda by měla být pitná, takže bychom ji rádi přivedli přímo do chaty. Od kamaráda mi bylo řečeno , že si máme vybrat některá tyto: ponorná čerpadla. Bohužel už mi tedy nenapsal, které konkrétně. Přdem díky:

Odpovědi ...

Vytvořeno 19.4.2012 15:25 vyřešení
 Odpověď [897 => 822]
Autor housenkam
tak nakonec nám kamarád poradil, abychom si pořídili domácí vodárnu a jsme s ní spokojení. Konečně se můžeme koupat a umývat pohodlně nádobí.

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru