aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
617 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > vnitřní inst... > topení a vět... > podlaha + topení

téma...

Vytvořeno 27.4.2011 0:26 podlaha + topení
 Téma [813]
Autor sarulicka
Aktualizováno 16.5.2011 22:39
Skupina topení a větrání
Zobrazeno 1253x
Počet 1
Dobrý den, v novostavbě budu realizovat podlahové vytápění. Podlaha má přibližně 130 m2. Natahání hadic v podlaze budu dělat svépomocí. Mohl by mě někdo podadit co bude levnější? Systémové desky+anhydrit (od firmy) NEBO kari sítě+ ruční betonování (taktéž svépomocí)? Děkuji

Odpovědi ...

Vytvořeno 16.5.2011 22:39 podlahové topení
 Odpověď [817 => 813]
Autor petr.skvor

zdravíčko,
máme teplovodní podlahové topení pod kari sítěmi, na ně jsou dobetonovány podlahy. cena byla nižší, ale beton více nepřesný, takže pod dlažbou je dost silná vrstzva lepidla/nivelačky. když jsem u známích viděl, jak snadno/přesně se dělá dlažba na anhydridové podlaze, zaplakam jsem. ale dnes vím, že teplovodní (i elektrická) vyhřívaná podlaha vytváří nežádoucí geopatogenní zóny a tak bych vytápění realizoval jinak (radiátory, solární teplovzdušná akumulační podlaha, apod.).

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru