aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
617 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > kontrukce a ... > základy > Reseni stupnovite za...

téma...

Vytvořeno 23.3.2011 23:32 Reseni stupnovite zakladove desky
 Téma [809]
Autor ronn009
Aktualizováno 23.3.2011 23:32
Skupina základy
Zobrazeno 940x
Počet 0
Zdravim vsechny ctenare.
Tento tyden zacinam skryvku ornice pro budouci zaklady naseho domu, a tak resim konstrukcni detaily provedeni. Budeme mit desku ve trech vyskovych urovnich (garaz - 85cm, kuchyne,jidelna, tachnika atd...  0cm, a obyvaci pokoj a pracovna + 70cm).  Porojektant mi napocital zaklad sirky 35cm s armovanim a s tim, ze deska se bude delat takto:
vyliti pasu s roxory, vytvoreni roviny pro desku pomoci ztraceneho bedneni, vyliti nejnizsi urovne, dodelani ztrac. bedneni po dalsi uroven a nasledne vyliti vyssi urovne desky, potom dodelat ztracene bedneni a vyliti posledni urovne.  To by znamenalo minimalne na 5x domlouvat mix a spoustu betonu delat rucne (pro vyliti toho bedneni mezi urovnema). A taky by se muselo vsechno delat na 3x. tj. navazka pod desku, hutneni atd...
Ja jsem si vymyslel toto reseni viz. obrazek. Zajim me vas nazor, jestli je to ze statickeho a konstrukcniho hlediska proveditelne. Ja myslim, ze bez problemu. A navic bych cele bedneni zakladovych pasu vyleval schwingem na jeden zatah po spodni okraje urovni desek. A potom pripravil vsechny urovne na vyliti desky v jeden den. Co vy na to? Bude to chtit perfektni pripravu dreveneho bedneni ale jelikoz jsem truhlar, tak zadny problem.
Diky za vase nazory. Petr

Odpovědi ...

Na toto téma zatím není žádná odpověď. Budte první kdo po přihlášení pomůže odpovědí pomoci.

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru