16.3.2011 14:40
|
Přílohy
|
|
|
|
Zde jsou jako přílohy mé laické vizualizace
|
|
|
|
|
16.3.2011 18:38
|
připomínky
|
|
|
Dobrý den, realizovatelné je všechno - jde jen o složitost technického řešení a tím pádem i o cenu řešení. Váš návrh je jako zadání pro projektanta naprosto dokonalý. Chtělo by to trochu "učesat" ze statického a dispozičního hlediska a asi i trochu vylepšit vnější vzhled. Při návrhu dispozice (rozmístění místností) je důležitá i orientace domu (pozemku) ke světovým stranám, šířka pozemku apod. Pokud máte zájem, můžete mne kontaktovat na...
|
|
|
|
|
21.3.2011 12:03
|
odpověď
|
|
|
|
Dobrý den, jsme projekční kancelář působící v Brně a širokém okolí. Zpracováváme vizualizace a projektovou dokumentaci pro všechny stupně stavebního řízení. Můžeme zajistit i veškeré náležitosti kolem úřadů. V případě zájmu stavby i provádíme. Vaše vizualizace se mi líbí a je až na pár detailů, které by stavební ůřad nepovolil a které by jsme mohli doladit proveditelná. Pokud máte zájem, můžeme si domluvit schůzku a veškeré tyto nedostatky, tipy na úsporu energií, materiály atd probrat osobně, což je určitě lepší....
|
|
|
|
|
16.5.2011 22:52
|
návrh?
|
|
|
|
dobrý den caslavo,
Váš návrh je zajímavý. zaujal mně saunový koutek :o). rád bych se zeptal, jaký je Váš aktuální stav návrhu a plánování? zajímáte se ještě o další kontakty?
|
|
|
|
|