aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
617 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > Projekt dle vlastníh...

téma...

Vytvořeno 16.3.2011 14:35 Projekt dle vlastního grafického návrhu
 Téma [805]
Autor caslava
Aktualizováno 16.5.2011 22:52
Skupina dům
Zobrazeno 1850x
Počet 4
Dobrý den, S manželkou jsme dlouho vybírali z různých typových projektů a popravdě ani jeden nás nezaujal. Máme poměrně jasnou představu a tu jsem "ztvárnil" do LAICKÉ vizualizace viz.přílohy. Pochopitelně nejsem architekt ani projektant a nevím zda-li je ten dům "postavitelný". Vím, že existují základní požadavky na statiku, požadavky na rozměry, materiály, základní elementy atp. a ty neznám. Nyní tedy hledáme projektanta, který by z naší vize vytvořil realizovatelný projekt. Uvítám jakoukoliv zkušenost s přetvářením vlastní vize na projekt či jakýkoliv kontakt na schopné projektanty.

Odpovědi ...

Vytvořeno 16.3.2011 14:40 Přílohy
 Odpověď [806 => 805]
Autor caslava
Zde jsou jako přílohy mé laické vizualizace
Vytvořeno 16.3.2011 18:38 připomínky
 Odpověď [807 => 805]
Autor strachon
Dobrý den, realizovatelné je všechno - jde jen o složitost technického řešení a tím pádem i o cenu řešení. Váš návrh je jako zadání pro projektanta naprosto dokonalý. Chtělo by to trochu "učesat" ze statického a dispozičního hlediska a asi i trochu vylepšit vnější vzhled. Při návrhu dispozice (rozmístění místností) je důležitá i orientace domu (pozemku) ke světovým stranám, šířka pozemku apod. Pokud máte zájem, můžete mne kontaktovat na...
Vytvořeno 21.3.2011 12:03 odpověď
 Odpověď [808 => 806]
Autor sasaforewer
Dobrý den, jsme projekční kancelář působící v Brně a širokém okolí. Zpracováváme vizualizace a projektovou dokumentaci pro všechny stupně stavebního řízení. Můžeme zajistit i veškeré náležitosti kolem úřadů. V případě zájmu stavby i provádíme. Vaše vizualizace se mi líbí a je až na pár detailů, které by stavební ůřad nepovolil a které by jsme mohli doladit proveditelná. Pokud máte zájem, můžeme si domluvit schůzku a veškeré tyto nedostatky, tipy na úsporu energií, materiály atd probrat osobně, což je určitě lepší....
Vytvořeno 16.5.2011 22:52 návrh?
 Odpověď [818 => 806]
Autor petr.skvor

dobrý den caslavo,

Váš návrh je zajímavý. zaujal mně saunový koutek :o).
rád bych se zeptal, jaký je Váš aktuální stav návrhu a plánování? zajímáte se ještě o další kontakty? 

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru