aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
617 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > kontrukce a ... > stěny, příčk... > Zateplení chaty

téma...

Vytvořeno 9.3.2011 21:51 Zateplení chaty
 Téma [800]
Autor barakaldo
Aktualizováno 8.6.2011 17:10
Skupina stěny, příčky a stropy
Zobrazeno 2028x
Počet 4
Dobrý den
Koupil jsem dřevěnou chatu a prosím o radu při jejím zateplení.
Chci co nejméně práce. To znamená jestli je možné dát na staré palubky z venku minerální vatu a zakrýt to provětrávanou fasádou z plastových palubek. Zevnitř chaty dát sádrokarton. Někde čtu něco o parozábraně a někde být nemusí. Poraďte prosím, jak to nejlépe vyřešit pokud to jde. Případně mne od toho odraďte děkuji všem za rady.

PS: Přikládám obrázek chaty. Celé to chci dělat, rotže to nechci brousit a natírat   

Odpovědi ...

Vytvořeno 13.3.2011 10:48 Zateplení chaty
 Odpověď [802 => 800]
Autor jiri2000
Nepovolený příspěvek je skrytý
Vytvořeno 13.3.2011 15:17 Zateplení chaty
 Odpověď [804 => 802]
Autor barakaldo
Dobrý den.
Děkuji za informaci.
Bohužel složení stěn zatím neznám, ale vypadá to na obyč nezateplenou stěnu cca 10 - 20 cm tlustou. Pokusím se zjistit více.
S pozdravem Jindra
Vytvořeno 16.5.2011 22:59 skladba stěny?
 Odpověď [819 => 804]
Autor petr.skvor

zdravím, rád bych se zeptal, zda už je vám známa skladba současných stěn? případně, zda už jste se rozhodl pro nějakou variantu zateplení? nebo stále hledáte vhodný způsob?

Vytvořeno 8.6.2011 17:10 skladba stěn
 Odpověď [828 => 819]
Autor barakaldo
Dobrý den
Skladbu stěn zatím bohužel neznám. Mluvil jsem s jedním známým a ten mi doporučil systém open Baumit s omítkou. Je to prý provětrávaná fasáda a není třeba parozábrana. Dále to lze přiložit na stávající palubky. Tak nevím.
S pozdravem Jindra

Ps: Vzhledem k tomu, že čekáme prcka není to teď priorita. I z hlediska financí je to momentálně problém. Budu ovšem rád za každý názor a radu Děkuji

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru