aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > kontrukce a ... > okna a dveře > výplň plechové zárub...

téma...

Vytvořeno 20.11.2010 6:30 výplň plechové zárubně
 Téma [771]
Autor liburena
Aktualizováno 20.12.2010 16:46
Skupina okna a dveře
Zobrazeno 1621x
Počet 1
Zdravím šikuly. Chtěl bych vyplnit plechové ,duté, zárubně u vchodových dveří, aby se nedaly roztáhnout pro případ bytové loupeže. Mám betonový potěr, který chci navrtaným otvorem v horní části futra ve zředěném stavu nalít dovnitř. Ale jak ? Pokud máte elegantnější řešení , než to šťouchat drátem skrz trychtýř, dejte prosím vědět. Díky !

Odpovědi ...

Vytvořeno 20.12.2010 16:46 a co PET lahev?
 Odpověď [775 => 771]
Autor petr.skvor
zdravím vás,
něco podobného jsem řešil s pomocí PET lahve. 1 litrovou PETku jsem ochudil o dno a i stěnu jsem trochu seřízl aby se do ní snadněji dával beton z fanky. Beton řidší konzistence hrdlem PET lahve protekl bez problému. ale k tomu bude třeba větší otvor. myslím, že by šlo v horní části vpravo i vlevo vysekat otvor do zdiva hned vedle zárubní tak, aby se tam vešlo hrdlo lahve. 

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru