aktualizace
25.1.2012 17:04
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
597 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > kontrukce a ... > stěny, příčk... > omítka na OSB desku

téma...

Vytvořeno 23.11.2009 21:30 omítka na OSB desku
 Téma [646]
Autor xxfandaxx
Aktualizováno 30.11.2009 17:40
Skupina stěny, příčky a stropy
Zobrazeno 2975x
Počet 1
Dobrý den, chci se zeptat, zdali nemáte zkušenost, jak nanést omítku na OSB desku. Slyšel jsem, že bymohlo stačit použití penetrace, na to klasické lepridlo na perlinku, na ně tu perlinku a pak fajnovou. Můžete mi napsat, co si o tom myslíte? Nechci použít sádrokarton. OSB mám kompletně v celém baráku Děkuji Veselý

Odpovědi ...

Vytvořeno 30.11.2009 17:40 skladba omítky
 Odpověď [649 => 646]
Autor petr.skvor
Fando, přesně jak to popisuješ, tak dělali podhledy na dvou stavbách v našem okolí. už je to tam  dva roky a bez známek újmy, ikdyž se jedná o rohy, které jsou hodně namáhány deštěm a sluncem. ne jednom domě dál, je podobné podbytí děláno ze "zeleného" SDK a tam už se oloupala barva s částí tmelení a je vidět rohová hliníková výztuž :o/

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru