aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > kontrukce a ... > Barva

téma...

Vytvořeno 12.7.2009 22:26 Barva
 Téma [583]
Autor josefdob
Aktualizováno 28.7.2009 21:19
Skupina kontrukce a materiály
Zobrazeno 972x
Počet 1

Dobrý den, právě začínám stavět svépomocí dřevostavbu ve stylu hrázděného domu.
Může mi někdo doporučit jakou mám použít barvu na konstrukci a fasádu která bude z větší části z palubek. Uvažoval jsem o barvě remmers nebo xiladecoru.

Děkuji všem. 

Odpovědi ...

Vytvořeno 28.7.2009 21:19 co takhle vosk, nebo olej...
 Odpověď [585 => 583]
Autor petr.skvor
zdravím a držím Vám palce!

píšete o barvě. a co takhle vosk, nebo olej s barevným pigmentem?! uvažoval jste o takové alternativě? a nebo se vyhnout povrchové ochraně úplně....my právě doděláváme modřínovou fasádu bez povrchové úpravy :o>

já osobně jsem na bukovou masivní postel našeho kluka ( Postel za hubičku ) použil vosk OSMO. ale jsou i další a asi i ekologičtější varianty (třeba Biofa), jsou i na venkovní použití a s barevným pigmentem. jsou tedy dražší než lazury a laky, ale se stejným množstvím Vám vystačí na větší plochu :o).

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru