aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > - svepomoci.... > nově můžete do fóra ...

téma...

Vytvořeno 16.6.2007 5:17 nově můžete do fóra vkládat i obrázky
 Téma [44]
Autor petr.skvor
Aktualizováno 18.2.2008 13:44
Skupina svepomoci.info
Zobrazeno 2675x
Počet 3
vyslyšel jsem vaše ohlasy a návrhy a přidal jsem do modulu fóra možnost vkládání až 5ti obrázků. povolený je obecně používaný formát JPG s omezením velikosti souborů na 2 MB.

aby byl snímek co k čemu, opatřete ho popiskem. ikdyž políčko pro  popisek se nezná, můžete jej vytvořit až 1000 znaků dlouhý :o).

Odpovědi ...

Vytvořeno 22.6.2007 16:50 vkládejte obrázky připraveným způsobem, nepoužívejte jiné HTML tagy do příspěvků
 Odpověď [70 => 44]
Autor petr.skvor
před týdnem jsem pro umožnil vkládání obrázků k příspěvkům. žádám všechny uživatele/přispěvatele, aby nevkládali obrázky jiným způsobem!

zároveň vás prosím, aby jste u příspěvků využívali pouze v nabízené formátování (v menu textboxu). všechno ostatní formátování a vkládání jiných HTML tagů není žádoucí a už vůbec ne vkládání obrázků do textu příspěvku pomocí IMG tagu.

děkuji za pochopení a dodržení pravidel serveru a fóra :o)
Vytvořeno 16.2.2008 16:19 vkládání fotek do fóra
 Odpověď [291 => 44]
Autor petr.skvor
vkládání fotek do fóra teď zlobí :o( . pokusím se to opravit a co nejdříve opět zprovoznit :o)
Vytvořeno 18.2.2008 13:44 nový test vložení fotek
 Odpověď [295 => 291]
Autor petr.skvor
fotky je možné opět vkládat do fóra :o)

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru