aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > Projektant

téma...

Vytvořeno 2.3.2008 11:02 Projektant
 Téma [304]
Autor leosmar
Aktualizováno 20.9.2010 18:26
Skupina dům
Zobrazeno 1895x
Počet 1

Zdravíme všechny statečné stavitele,

jsme teprve na začátku, víme co chceme, absolvovali jsme několik veletrhů, ale nedaří se nám potkat nějakého projektanta z Východních Čech, který by byl ochotný se do toho pustit s náma svépomocí. Pokud o někom víte z okolí Chlumce nad Cidlinou, Hradce Králové, Pardubic, předem moc děkujeme.

Leos

Odpovědi ...

Vytvořeno 20.9.2010 18:26 projekt
 Odpověď [749 => 304]
Autor pavelcerny
Dobry den, pred dvema lety jsem stavel svuj rodinny dum. Rozhodl jsem se pro drevostavbu ale nemohl jsem najit schopneho projektanta ktery by dokazal projet "dotahnout" do rozkresleni jednotlivych sten. Sam jsem projektant ale projektuji hlevne rekonstrukce historickych objektu, takze jsem se pul roku ponoril do knizek a diskuzi s odborniky. Nakonec jsem si projekt udela sam. Pokud chcete vytvorit komplet projekt vcetne rozkresleni sten (provadeci dokumentaci). Nebo pouze na zaklade projektu pro stavebni povoleni vypracovat provadeci dokumentaci. Ozvete se na mail pav.cerny@centrum.cz S pozdravem Pavel Cerny

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru