aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > kontrukce a ... > stěny, příčk... > lehčený beton

téma...

Vytvořeno 18.2.2008 6:43 lehčený beton
 Téma [294]
Autor tomnojbik
Aktualizováno 20.2.2008 16:45
Skupina stěny, příčky a stropy
Zobrazeno 4898x
Počet 1
Dobrý den,

mám dotaz, zda máte někdo zkušenosti s Liaporbetonem nebo perlitbetonem? Původně jsem myslel, že podlahu v podkrový udělám suchou cestou, ale finančně to je uplně někde jinde než ten beton.
Předem dík za vaše zkušenosti.
Tomáš

Odpovědi ...

Vytvořeno 20.2.2008 16:45 suchou cestou, proč ne!
 Odpověď [298 => 294]
Autor petr.skvor

mám zkušenost s perlit betonem. malou, ale mám. potřeboval jsem dorovnat podklad pod podlahovým betonem technické místnosti pod akumulační nádrží. použil jsem perlitbeton dle receptury od Perlitu. konzistence byla dost nesoudržná a tak doufám, že funguje jak má.

lehčený beton se dělá tuším i s drceným EPS!?!?

v bungalovu máme běžný beton (z polosuché konzistence)  a kde je podlahovka, tak s příměsí plastifikátoru. povrch není rovný, ač se o to snažili - při vysychání vody z betonu vznikli rozdíly i 4 mm. pak je nutno dorovnávat.

dnes bych realizoval buďto anhidrit, nebo suchou cestou z masivních podlahových palubek. současná nerovnost, i po vylití nivelačkou, je znát hlavně při usazení kvalitního rovného nábytku :o(

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru