aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > dům > doporucte stavebny d...

téma...

Vytvořeno 19.1.2008 14:42 doporucte stavebny dozor na drevostavbu - PHA/PHA vychod
 Téma [259]
Autor jaro123
Aktualizováno 20.1.2008 13:52
Skupina dům
Zobrazeno 2197x
Počet 2

Dobry den, som vo faze architektonickej studie drevostavby a nakolko som vyskoleny a odkojeny iba na webe a diskusiach potreboval by som zohnat šikovneho človeka na stavebny dozor so skusenostami v oblasti drevostavby. Doteraz som sa s par stretol ale vzdy som nabyl dojmu, že o drevostavbach toho moc nevedia. Aj ked je medzi murovanou stavbou a drevostavbou par veci spolocných je tam predsa len par dost podstatnych rozdielov, ktore si treba pohlidat. Stavba bude na hranici praha a praha vychod.

Vdaka za pomoc

Jaro  

Odpovědi ...

Vytvořeno 19.1.2008 19:57 dozor dle zkušenností
 Odpověď [262 => 259]
Autor petr.skvor
bydlím hned za PHA na PHA Východ. mám zkušennosti z dřevostaveb staveb, ale ne  razítko  :o(.  docela by mě lákalo dozorovat stavbu, ale chodím do práce, mám rodinu a ještě dodělávky na Domečku a okolí. takže pokud zbývá čas, odpočíváme.
Vytvořeno 20.1.2008 13:52 dozor dle zkusenosti
 Odpověď [264 => 262]
Autor jaro123
mam to brat vazne alebo je to len take zamyslenie. Vedel by som si predstavit akusi rolu konzultanta pri zasadnych cinnostiach a rozhodnutiach. Viac hlav viac rozumu. (pozor-neplati vzdy) jaro

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru