aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > zahrada > terasa a per... > Přístřešek na auto s...

téma...

Vytvořeno 28.11.2007 21:03 Přístřešek na auto s Altánem
 Téma [178]
Autor orpheus
Aktualizováno 7.10.2011 12:37
Skupina terasa a pergola
Zobrazeno 10719x
Počet 5

Na jaře se chystám zlikvidovat stávající chatu a postavit na jejím místě přístřešek na 2 auta, protažený jako Altán. Projekt již mám zpracován, tak jakmile ho dostanu i  v elektronické podobě, dám Vám sem náhledy a následně budu referovat o průběhu celé akce. Bohužel kvůli velikosti nad 25m2 nás čeká jednání se stavebním úřadem, ale tak už to prostě občas chodí. Budování zdar ;-)

Odpovědi ...

Vytvořeno 12.12.2007 14:55 garáž
 Odpověď [192 => 178]
Autor petr.skvor

časem bych rád postavil vedle domku garáž pro dvě auta. použiji klasickou 2by4 technologii. půdorys by měl být 30 m2, takže mě čeká asi taky pěkné obíhání s papíry. dokonce jsem

uvažoval k této garáži z jižní strany "lípnout" skleníček a do základu udělat nádrž na dešťovku. taky nevím jak to dopadne. každopádně pokud dojde k realizaci, postup bude na tomto serveru :o).

Vytvořeno 16.12.2007 12:27 vrata a garáž
 Odpověď [202 => 192]
Autor tichycyril

pane Škvore, jak budete řešit aby auto mohlo zajet do garáže a zároveň, aby konstrukce garáže byla na zemí (např. 20 cm) a zároveň, aby spodní trámky pod garážovými vraty nehnila?

Cyril

Vytvořeno 19.12.2007 15:15 dřevo nad zemí
 Odpověď [203 => 202]
Autor petr.skvor
nemám s tím zkušenosti, ale v Kanadě se konstuují i dřevěné sklepy :-O

moje představa je, udělat betonové základy a "vytáhnout" ze základů ztracené bednění cca 40cm nad okolní terén. na to navázat s dřevostavbou 2by4. tuto část ztraceného bednění tepelně izolovat i pod terén.
Vytvořeno 20.4.2011 22:30 Doporučení
 Odpověď [812 => 178]
Autor lenicka1313
Zdravíčko, pokud mohu, určitě bych doporučila firmičku, kde jsme si nedávno altánek objednávali. Před nějakým tím týdnem dorazil a jsme zatím velice spokojeni. Pokud chcete vědět, kde můžete brát inspiraci, určitě se do tohoto obchůdku podívejte: http://www.partystany-altany.cz/ Věřím, že vám má rada pomohla a přeji krásný den!
Vytvořeno 7.10.2011 12:37 Altán
 Odpověď [849 => 178]
Autor artus536
Dobrý den, nevím, jak nakonec jednání s úřady dopadla, Váš příspěvek je přeci jen staršího data. Ale nebylo by jednodušší pořídit si dřevěný přístřešek - altán - garáž? Už u nás existuje spousta firem, které Vám to dodají na klíč, třeba tyhle dřevěné garáže se moc líbí mně, jen je třeba se o to malinko starat, což ale o klasickou stavbu taky.

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru