2.6.2007 12:00
|
jiná možnost
|
|
|
|
mám nejasný dojem, že místo pracné tvorby vlastních stránek by šlo použít propracovaný systém na.
http://www.phpbb.com/
Je zdařilý, pružný a bytelný.
|
|
|
|
|
2.6.2007 21:13
|
možností je spousta
|
|
|
|
phpBB je propracovaný, souhlasím. a není jediný propracovaný, je jich víc, ale měl jsem touhu pustit se do tohoto projektu a nenašel jsem pro něj vhodné řešení. a dotvářet moduly do něčeho, co neznám a nebo jsem netvořil se mi nechtělo. zvolil jsem trnitou cestu, o to větší bude radost, až bude nasazena nosná část serveru - svépomocná publikace projektů :o).
|
|
|
|
|
6.6.2007 13:22
|
Drobný překlep
|
|
|
|
Vím že je to nepodstané a účelem testovaní je hlavně funkcionalita systému, ale dovolím si upozornit na drobný "překlep". Při vkládaní reakce na příspěvek část Veřejné téma: ....budete téma .....
Imput pole pro vepsaní textu bych si představoval větší. Takto je vidět jen kousek textu a ztrácí se přehled (Fedora, Firefox 1.5.0.7)
Ahoj Lada
|
|
|
|
|
10.6.2007 21:16
|
děkuji za upozornění; jedeme na ostro
|
|
|
díky za upozornění. snad jsem našel ten správný překlep a opravil jej :o).
chápu, už i já jsem si říkal, že to okénko pro vkládání textu je malé. a tak je tu nové a velké :o). včetně možnosti formátování textu. akorát bych rád požádal o používání formátování, které je v záhlaví textového okna povoleno. děkuji za pochopení.
NETESTUJEME, JEDEME NA OSTRO!
|
|
|
|
|
11.6.2007 13:46
|
zobrazeni
|
|
|
Petre,
jeste se mne tam spatne zobrazuje jeden prispevek. Viz priloha.
(fedora, firefox 1.5.0.7)
Ahoj Lada
|
|
|
|
|
12.6.2007 21:06
|
opraveno
|
|
|
|
díky za typ. už je to opraveno, chyba v CSS :o(
|
|
|
|
|
14.6.2007 6:54
|
Editace
|
|
|
|
Dobrý den pane Škvore,
přečetl jsem si po sobě jeden příspěvek a z hrůzou jsme zjistil, ze jsem napsal "Vyděl" bohužel jsem nikde nenašel editaci příspěvků. I toto by byla zajímavá funkcionalita.
Cyril
|
|
|
|
|
22.6.2007 17:01
|
editace příspěvků
|
|
|
|
ajejej, to jsme na tom podobně. taky bych potřeboval něco opravit
a zatím to nejde.
ale nezoufejte, už připravuji další verzi pro možnost opravy. tedy abych byl
přesný, autor příspěvku bude moci opravit svůj příspěvek (včetně obrázků) pokud
na něj ještě nebylo odpovězeno. je to proto, aby se nemohl měnit význam příspěvku,
když už se nad ním diskutuje. snad to autoři pochopí :o)
|
|
|
|
|
11.7.2007 13:31
|
editace příspěvku
|
|
|
|
Pane Škvore,
občas mi nefunguje editace (asi 90%) příspěvku,
dostanu hlášku, že nejsem autor příspěvku, což není možné
info: editaci zkouším cca 1-2 minuty po napsání příspěvku
|
|
|
|
|
12.7.2007 14:16
|
timeout pro odhlášení
|
|
|
Nevím, jaký je timeout pro odhlášení z fóra, ale několikrát se mi stalo, že jsem se nemohl věnovat rozepsanému příspěvku, byl jsem odhlášen a musel jsem začít znovu :( nic hroznýho, ale kdyby to šlo prodloužit...
|
|
|
|
|
22.8.2007 9:48
|
editace příspěvku
|
|
|
|