aktualizace
11.5.2012 14:22
reklama

Bazény od Mountfieldu
Plánujete si pořídit tepelné čerpadlo vzduch vzduch?
Feng-Shui harmonizace
Změnou interiéru podle Feng-Shui získáte bydlení v harmonii s přírodou a se sebou samými. Rozbor stávajícího půdorysu i návrh nového domu podle Feng-Shui.
Dřevostavby
Nabídkou pomoci a spolupráce se snažím rozšířit využití nasbíraných zkušeností ze staveb. Díky opakovaným dotazům za vámi přicházím i s nabídkou staveb. Navštivte drevostavby.skvor.com.

doporučuji navštívit
uživatelů
0 přihlášených
616 registrovaných

navigace :  úvodem > fórum > skupiny témat > - svepomoci.... > pomožte nám zlepšit ...

téma...

Vytvořeno 31.5.2007 20:58 pomožte nám zlepšit fórum
 Téma [15]
Autor petr.skvor
Aktualizováno 22.8.2007 9:48
Skupina svepomoci.info
Zobrazeno 8924x
Počet 11
Do fóra plánujeme ještě další funkcionalitu (havně připojování souborů). Ale pokud máte nějaké náměty, nebo jste našli chybu, budeme rádi, když nám dáte vědět sem do fóra, nebo na systémový e-mail (na konci stránky).

Odpovědi ...

Vytvořeno 2.6.2007 12:00 jiná možnost
 Odpověď [17 => 15]
Autor zvedavec
mám nejasný dojem, že místo pracné tvorby vlastních stránek by šlo použít propracovaný systém na. http://www.phpbb.com/ Je zdařilý, pružný a bytelný.
Vytvořeno 2.6.2007 21:13 možností je spousta
 Odpověď [18 => 17]
Autor petr.skvor
phpBB je propracovaný, souhlasím. a není jediný propracovaný, je jich víc, ale měl jsem touhu pustit se do tohoto projektu a nenašel jsem pro něj vhodné řešení. a dotvářet moduly do něčeho, co neznám a nebo jsem netvořil se mi nechtělo. zvolil jsem trnitou cestu, o to větší bude radost, až bude nasazena nosná část serveru - svépomocná publikace projektů :o).
Vytvořeno 6.6.2007 13:22 Drobný překlep
 Odpověď [19 => 18]
Autor smejkal
Vím že je to nepodstané a účelem testovaní je hlavně funkcionalita systému, ale dovolím si upozornit na drobný "překlep". Při vkládaní reakce na příspěvek část Veřejné téma: ....budete téma ..... Imput pole pro vepsaní textu bych si představoval větší. Takto je vidět jen kousek textu a ztrácí se přehled (Fedora, Firefox 1.5.0.7) Ahoj Lada
Vytvořeno 10.6.2007 21:16 děkuji za upozornění; jedeme na ostro
 Odpověď [25 => 19]
Autor petr.skvor
díky za upozornění. snad jsem našel ten správný překlep a opravil jej :o).

chápu, už i já jsem si říkal, že to okénko pro vkládání textu je malé. a tak je tu nové a velké :o). včetně možnosti formátování textu. akorát bych rád požádal o používání formátování, které je v záhlaví textového okna povoleno. děkuji za pochopení.

NETESTUJEME, JEDEME NA OSTRO!
Vytvořeno 11.6.2007 13:46 zobrazeni
 Odpověď [28 => 25]
Autor smejkal
Petre,

jeste se mne tam spatne zobrazuje jeden prispevek. Viz priloha.

(fedora, firefox 1.5.0.7)

Ahoj Lada
Vytvořeno 12.6.2007 21:06 opraveno
 Odpověď [34 => 28]
Autor petr.skvor

díky za typ. už je to opraveno, chyba v CSS :o(

Vytvořeno 14.6.2007 6:54 Editace
 Odpověď [38 => 15]
Autor tichycyril

Dobrý den pane Škvore,

přečetl jsem si po sobě jeden příspěvek a z hrůzou jsme zjistil, ze jsem napsal "Vyděl"  bohužel jsem nikde nenašel editaci příspěvků. I toto by byla zajímavá funkcionalita.

Cyril

Vytvořeno 22.6.2007 17:01 editace příspěvků
 Odpověď [72 => 38]
Autor petr.skvor

ajejej, to jsme na tom podobně. taky bych potřeboval něco opravit a zatím to nejde.

ale nezoufejte, už připravuji další verzi pro možnost opravy. tedy abych byl přesný, autor příspěvku bude moci opravit svůj příspěvek (včetně obrázků) pokud na něj ještě nebylo odpovězeno. je to proto, aby se nemohl měnit význam příspěvku, když už se nad ním diskutuje. snad to autoři pochopí :o)

Vytvořeno 11.7.2007 13:31 editace příspěvku
 Odpověď [106 => 72]
Autor tichycyril

Pane Škvore,

občas mi nefunguje editace (asi 90%) příspěvku,

dostanu hlášku, že nejsem autor příspěvku, což není možné

info: editaci zkouším cca 1-2 minuty po napsání příspěvku

Vytvořeno 12.7.2007 14:16 timeout pro odhlášení
 Odpověď [110 => 15]
Autor griffinb
Nevím, jaký je timeout pro odhlášení z fóra, ale několikrát se mi stalo, že jsem se nemohl věnovat rozepsanému příspěvku, byl jsem odhlášen a musel jsem začít znovu :( nic hroznýho, ale kdyby to šlo prodloužit...
Vytvořeno 22.8.2007 9:48 editace příspěvku
 Odpověď [134 => 106]
Autor tom.tomas
Potvrzuji, mám stejný problém.

Reklama

Feng-Shui harmonizace prostoru